Να στείλετε μήνυμα

Sus304 εύκαμπτο Ferrule 60mmx60mm πλέγμα

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: YUNTONG
Πιστοποίηση: CE . SGS
Αριθμό μοντέλου: Yt-2060F
Ποσότητα παραγγελίας min: 1SQM
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτιο εγγράφου, ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 5-8 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 2000 ΗΜΈΡΕΣ M2/15
Υλικό: SS 304 SS316 Διάμετρος καλωδίων: 2.0mm
Άνοιγμα πλέγματος: 60*60mm Μέτρο: Προσαρμοσμένος
Εφαρμογή: προστατευτική, πρόληψη πτώσης Χαρακτηριστικό: Αντιδιαβρωτικά μη-οξυδώνοντας αντι οξύ και αλκάλιο
Υψηλό φως:

ferrule 60mmx60mm πλέγμα

,

Εύκαμπτο ferrule πλέγμα

,

sus304 ferrule πλέγμα

Ferrule το σχοινί καλωδίων ανοξείδωτου της Κίνας πλέγματος Χ-τείνει το πλέγμα

8 πλεονεκτήματα του πλέγματος καλωδίων καλωδίων ανοξείδωτου

1.It είναι ελατό και εύκαμπτο

Το πλέγμα καλωδίων καλωδίων έχει μια ύφασμα-όπως δομή που το καθιστά πολύ χρήσιμο για “” γύρω από τις κατ'ασυνήθιστο τρόπο διαμορφωμένες δομές και τις μορφές. Τα παραδείγματα αυτού περιλαμβάνουν χρησιμοπομένος για να παρέχουν την ασφάλεια στους υπαίθριους σταθμούς αυτοκινήτων, στους χώρους αθλήσεων και στις παιδικές χαρές των παιδιών.

2.A ανθεκτικό, χαμηλό υλικό συντήρησης

το πλέγμα καλωδίων καλωδίων είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και ισχυρός, καμένος από το θαλάσσιο βαθμό 316 το ανοξείδωτο, καλώδιο είναι κατάλληλος για τα προγράμματα που απαιτούν τη μακροζωία. Επίσης, το καλώδιο απαιτεί λίγα σε καμία συντήρηση μετά από την εγκατάσταση.

προστασία πτώσης 3.Provides

το πλέγμα καλωδίων καλωδίων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει την προστασία πτώσης για ποικίλες εφαρμογές, που περιλαμβάνουν στις γέφυρες, τους υπαίθριους σταθμούς αυτοκινήτων, τα μπαλκόνια και τις ανυψωμένες διαβάσεις πεζών.

4.Useful στις πράσινες προσόψεις

Το πρασίνισμα προσόψεων μπορεί να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας το καλώδιο, δημιουργώντας μια γερή δομή για τις εγκαταστάσεις που μεγαλώνουν – παρέχοντας τα αισθητικά και οικολογικά οφέλη.

5.Handles βαριά φορτία

Η δυνατότητα να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα φορτία είναι ένα πλεονέκτημα του καλωδίου, δεδομένου ότι το καθιστά κατάλληλο για την προστασία πτώσης και είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το βάρος των εγκαταστάσεων στους πράσινους τοίχους μεγάλων κλιμάκων.

6.Provides αντικαταστάσεις τοίχων

Ο καθορισμός των χωριστών διαστημάτων μπορεί να επιτευχθεί με το καλώδιο δεδομένου ότι είναι σε θέση να ενεργήσει ως τοίχος, παρουσίαση αποδείξεων για να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στα μικρά διαστήματα να χωρίσει τις περιοχές ενώ ακόμα επιτρέποντας μια ροή του φωτός.

7.Can δημιουργούν τα ζωικά συνημμένα

Τα ζωικά συνημμένα μπορούν να κατασκευαστούν χρησιμοποιώντας τα συστήματα πλέγματος καλωδίων καλωδίων, που δημιουργούν τα συνημμένα που επιτρέπουν στα ζώα για να περιπλανηθούν ελεύθερα. το καλώδιο έρχεται στα διάφορα ανοίγματα και τα μεγέθη να ταιριάξει την εφαρμογή.

8.Light, ελκυστικό σχέδιο

Το ελαφρύ, filigree σχέδιο του καλωδίου παρέχει την ασφάλεια χωρίς να ασκήσει αρνητική επίδραση στο σχέδιο μιας δομής και χωρίς φράξιμο της ροής του φωτός.

Οριζόντιο & κάθετο πλέγμα Orientatons

Sus304 εύκαμπτο Ferrule 60mmx60mm πλέγμα 0

Χ-τείνετε το πλέγμα καλωδίων καλωδίων κατασκευάζεται στις τυποποιημένες διαμέτρους 1,2 χιλ., 1,5 χιλ., 1.6mm, 2,0 χιλ., τα 3,0 χιλ. και 3.2mm.

Το πλάτος πλέγματος 25 έως 200 χιλ. (ή μεγαλύτερος) είναι δυνατό ανάλογα με τη διάμετρο καλωδίων.

Το εύκαμπτο πλέγμα καλωδίων ανοξείδωτου είναι πλέγμα ρόμβων, έχει την άριστη εύκαμπτη απόδοση, την ουσιαστικά ακατάλυτη, προς:κρούω-ανθεκτικότερη και σπάζοντας ανθεκτική δύναμη, οι περισσότερες που αντιστέκονται στη βροχή, χιόνι, τυφώνας.

Το πλέγμα μπορεί να εφαρμοστεί είτε σε μια κάθετη είτε οριζόντια κατεύθυνση, πάλι εξαρτώμενη από το σχέδιο κιγκλιδωμάτων είτε κιγκλιδωμάτων και την απαραίτητη αισθητική.

Sus304 εύκαμπτο Ferrule 60mmx60mm πλέγμα 1

Δημοφιλείς μορφές πλέγματος:

Sus304 εύκαμπτο Ferrule 60mmx60mm πλέγμα 2 Sus304 εύκαμπτο Ferrule 60mmx60mm πλέγμα 3
Sus304 εύκαμπτο Ferrule 60mmx60mm πλέγμα 4 Sus304 εύκαμπτο Ferrule 60mmx60mm πλέγμα 5
Sus304 εύκαμπτο Ferrule 60mmx60mm πλέγμα 6 Sus304 εύκαμπτο Ferrule 60mmx60mm πλέγμα 7

Διάφορος των εφαρμογών

Σε σχέση με με τα αρχιτεκτονικά σχοινιά Webnet χρησιμοποιείται σε μια ευρεία ποικιλία των τρόπων: περιβάλλοντας τα γεμάτα, προστατευτικά δίχτυα με φράκτη, τα δίχτυα ασφαλείας, οδοφράγματα, φράκτες, συνημμένα ζωολογικών κήπων, κλουβιά, πρόληψη αυτοκτονίας, πρασίνισμα προσόψεων, έργο τέχνης, δίχτυα σφαιρών, φρεάτια σκαλοπατιών, προστασία φεγγιτών, πτώση-στάση πιάνουν, προστασία γεφυρών, προστασία μηχανών, κ.λπ.

Sus304 εύκαμπτο Ferrule 60mmx60mm πλέγμα 8

Στοιχεία επικοινωνίας
Nicky Tony

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613754581958

WhatsApp : +8613754581958